Обзоры

Динамік Bose Home Speaker 300

Де проходить та лінія, яка розмежовує якість звучання мультимедійних акустичних систем і систем класу Hi-Fi? Чи справді звучання останніх на порядок вище мультимедійної акустики? Відповідь на ці питання звісно – так!  Немає сенсу гнатися за Hi-Fi, якщо ваш бюджет обмежений сотнею-другою доларів. Однак існують моделі мультимедійної акустики, які звучать доволі якісно і при цьому цілком доступні.

 

Роздрібна ціна: $199

 

У вас є просторий будинок? Але великий простір заслуговує великого звучання. А якщо ви обмежені в просторі і не уявляєте своє життя без музики? Тоді вам потрібно шукати сучасну компактну систему. Bose Home Speaker 300 як раз із таких.

Як в більшості випадків, почнемо з зовнішнього вигляду. Акустика дуже лаконічна: перфорований метал внизу, зверху якісний полірований пластик, акуратні роз’єми для блоку живлення та аудіокабелю, необхідний для сервісних потреб вхід micro-USB.  Випускається в двох варіантах: чорному і сріблястому. Система містить 10 елементів: шість кнопок швидкого доступу (тепер ємнісних), динамік на 360 градусів, а також безліч мікрофонів для голосового помічника, обходиться без дисплею.

 

 

 

Динамік Bose Home Speaker 300

 

 

 

Нижня половина чорного динаміка відкрита, і через решітку видно спрямований вниз драйвер, який розсіює серію звуків. Незважаючи на те, що теоретично цей пристрій можна розмістити в центрі приміщення, ймовірніше, користувач поставить його десь збоку в кімнаті або на кухні. За розмірами Bose Home Speaker 300 компактна: її висота становить 6,3 дюйма (16 см), ширина – 5,6 дюйма (14,2 см) і глибина – 4 дюйма (10,2 см). До слова, не такий вже й поганий сценарій: стоїть вона там у куточку, муркоче аудіокнигу на ніч або якийсь романтичний трек.

 

А якщо у вас студія, то пари таких малюків більше ніж вистачить для озвучення. Bose Home Speaker 300 також являється складовою сімейства інтелектуальних колонок і звукових панелей Bose. Усі вони працюють разом, якщо об’єднати їх в одну систему, так що додавши ще один пристрій можна насолоджуватися музикою в більшій кількості кімнат. А завдяки тому, що в кожному продукті лінійки є вбудований голосовий асистент, миттєвий доступ до всієї вашої музики забезпечений.

 

 

 

Динамік Bose Home Speaker 300

 

 

 

Bose Home Speaker 300 може відтворювати музику безпосередньо з потокових музичних сервісів через Wi-Fi, а також підтримує Bluetooth і має стандартний лінійний вхід 3,5 мм. Крім того, можна відтворювати музику з програми Spotify на смартфоні, планшеті або комп’ютері, використовуючи Spotify Connect, а також з пристроїв Apple через Apple AirPlay 2.

 

Для налаштування системи потрібно встановити додаток Bose Music. Це простий і зручний спосіб керування Bose Home Speaker 300. У додатку можна легко налаштувати пресети Bose Home Speaker 300, таким чином ваша улюблена музика буде перебувати на відстані в один дотик. Вибрати свої налаштування на одній колонці можуть декілька користувачів водночас. До речі, після першого включення акустика починає процес оновлення самої себе. В часі це займе десь хвилин двадцять. Крім того, при оновленні програмного забезпечення, автоматично будуть додаватися нові функції. Додаток також пропонує налаштування еквалайзера. З ними можна поекспериментувати. Зменшення басів робить звук більш рівним, проте звучання стає менш об’ємним.

 

 

Bose Home Speaker 300 обзор

 

 

В цілому є два способи керування системою. Перший – використовувати тільки телефон, особливо коли ви маєте iPhone чи iPad. Можна вибирати джерела звуку, натискаючи на іконки в верхній частині акустики, а можна – користуючись додатком.

 

Акустична система розроблена так, що звук поширюється в усіх напрямках. Є також доступ до таких речей, як прогноз погоди і заголовки новин. Отож, якщо хочете щось почути, просто запитайте у Bose Home Speaker 300: спеціально розроблений мікрофонний масив з 6 мікрофонів чудово вловлює голос, навіть якщо буде голосно грати музика. І не бійтеся, що мікрофони в системі можуть бути використані проти вас – їх можна відключити фізично, для цього на верхній панелі колонки є спеціальна кнопка. При цьому всі інші функції колонки будуть працювати в повному обсязі. Ну а якщо ви не певнені, що колонка чує вас, то делікатна світлова індикація на лицьовій панелі покаже – колонка слухає, думає чи відповідає. Буває ж таке!

 

 

 

Bose Home Speaker 300 динамик

 

 

 

Підсумовуючи все, скажемо, що Bose Home Speaker 300 – це оптимальний варіант, аби почати будувати домашню систему. Навіть якщо ви живете в невеликій квартирі і для вас це перший компонент.

 

 

  Технічні характеристики:

 

  • Комутація: Wi-Fi, Bluetooth
  • Підтримка протоколу:   AirPlay 2
  • Вхідна напруга, В:      100–240
  • Вихідна напруга, В:    24
  • Вихідний струм, А:     0,9
  • Вихідна потужність, Вт:   21,6
  • Середня активна ефективність, %:     87,4
  • Варіанти оздоблення: чорний, сріблястий
  • Розміри (В х Ш х Г), см: 16,1 х 14,2 х 10,2
  • Вага, кг: 0,9
  • Комплектація: Bose Home Speaker 300, мережевий кабель

 

 

 

Bose Home Speaker 300 комплектация

 

 

 

Купити Bose Home Speaker 300 можна на офіційному сайті (ТУТ)

Автор публикации

не в сети 12 часов

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий