EISA

EISA AWARDS 2014-2015

EISA AWARDS 2014 2015 международные награды организация

Как сказал классик словами своего героя, в Греции есть все. Случилась возможность удостовериться, так ли это? Оказалось, нет, не так. Например, грецкие орехи в Греции-то как раз и не растут, ввозятся из других стран. Не то, чтобы и вовсе не растут, но точно не культивируются. Нет здесь атомных электростанций, нет судоходных рек, ЗАГСов – да и разводов тоже нет. Этот список можно было бы и продолжить, но зачем? Ясно, что – у каждого свои недостатки. Зато достоинств – хоть отбавляй. Особый колорит и связь с Древней Элладой выражаются здесь буквально на каждом шагу. Туники, сандалии, прямой профиль у девушек, как у греческих красавиц… Попался мне в Афинах как-то на глаза, прямо на улице, очень загорелый, сухощавый дедуля, из одежды – только набедренная повязка, с дредами на голове, ни дать ни взять – Диоген из бочки. Нигде в Европе такого не встретишь. Держава-история.

Ну, в какой еще, скажите, стране вы бы жили на улице Пифагора, Сократа или Геродота, древнегреческих философов, историков, мифологических героев, а на рынке продавали «доспехи» Александра Македонского? Афины – в прошлом город-страна, где более 25 веков единственной валютой была драхма и чуть не на каждой улице и по сей день ведутся раскопки. Остроумы приклеивают разным народам ярлыки, которые отражают национальные особенности и привычки: в Германии – колбасники, в Италии – макаронники, во Франции – лягушатники. Греков я бы назвал профессиональными отдыхающими. Помните, не так давно всем миром помогали, чтобы греки не утонули в дефолте? Помогли. В районе Плака на летних кафе-шантанах полно местных. Кофе-пиво, телек смотрят, сидя прямо на тротуаре, культурно отдыхают. Прямо с утра. Если бы не съезд – я бы тоже к ним присоединился, но в другой раз. В стране Геракла и Посейдона, а также еще не менее десятка их известных дружков, с 25 по 30 июня состоялся очередной съезд EISA, где единодушно были приняты списки победителей в среде потребительской электроники в 2014–2015 гг. В шести экспертных группах: Hi-Fi, «Аудио для домашнего театра», «Дисплеи и видео для домашнего театра», «Фото», «Мобильные устройства» и «Автомобильная электроника» были названы лучшие европейские изделия – всего 55 единиц. И теперь, в качестве заключительного аккорда в Берлине в рамках международной выставки IFA-2014 в гостинице Adlon Kempinski (помните, там еще Майкл Джексон останавливался), что у Бранденбургских ворот, состоится торжественная Церемония награждения представителей индустрии за выдающиеся достижения. Такой себе «Оскар» бытовой электроники – EISA Award 2014–2015. У каждой из этих моделей-призеров теперь начнется своя история, своя звездная жизнь: слава, почет и уважение. Не такая, правда, длинная, как у Древней Греции, но все же история. И еще. У вас, дорогие читатели, не возникло желание спросить: «А с какой это радости на вашем сайте вдруг возникли картинки и другие атрибуты EISA»? Даже, если и не возникло, спешу ответить: в Афинах нас приняли в EISA! И это тоже уже история. Поздравьте нас!

ЄВРОПЕЙСЬКА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2014–2015 Bowers & Wilkins 683 S2 THEATRE

З тих пір, як перші гучномовці 600-серії були випущені в 1995 році, найпопулярніший ряд акустики B&W продовжує визначатися застосуванням інноваційних технологій. Нова серія 600 не є винятком. У всіх її моделях застосовуються ткано-кевларові дифузори НЧ/СЧ гучномовців останнього покоління, дебют яких відбувся близько 20 років тому. У тонкій підлоговій акустиці 683 S2 ці кевларові випромінювачі доповнюються парою алюмінієвих басових драйверів, як і весь ряд акустики 683 S2, в той час, як настінні оточуючі спікери 686 S2 та виразний спікер центрального каналу HTM61 S2 устатковані алюмінієвим твітером з подвійним куполом останньої розробки B&W. Підлогові системи 683 S2 здатні прикрасити будь-який високоякісний стереокомплекс, а в поєднанні з 686 S2, HTM61 S2 і сабвуфером ASW610XP вони створюють відмінну багатоканальну систему для домашнього театру.

 ЄВРОПЕЙСЬКА НАСТІННА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2014–2015 DALI RUBICON LCR

Одна з п’яти серйозних серій данського бренду, RUBICON — це повний спектр настінних АС, обладнаних версією високочастотного модуля, що вперше прозвучав у лінійці компанії EPICON. 29-мм м’який купольний твітер, об’єднаний із 17 x 45 мм стрічковим ВЧ-випромінювачем, товщиною всього 1 мм, виглядає як гібридний модуль, що може обертатися. Використання його в якостi центрального каналу у певному напрямку дозволить перерозподілити звук по кімнаті і таким чином уникнути традиційно солодкої плями прослуховування. Басові функції несе 16,5-см дифузор з целюлозного волокна, в той час, як два прихованих порти фазоінвертора, спрямованих вгору в задній частині корпусу, збільшують низькі частоти. Стильний і гнучкий спікер (він також може бути використаним на підставці або на полиці), RUBICON LCR, є переконливим універсальним рішенням як для стерео, так і для багатоканального звуку.

 ЄВРОПЕЙСЬКИЙ САУНДБАР 2014–2015 Focal Dimension

При проектуванні своєї преміальної звукової панелі, обладнаної HDMI 2.0, Focal, природньо, почав з повнодіапазонних широкодисперсних гучномовців, глибиною всього 3,6 см. Саундбар включає п’ять цих ультратонких драйверів, з’єднаних з підсилювачем класу D потужністю 6 х 75 Вт. Низькі частоти до 200 Гц моно відтворюються усіма гучномовцями, крім центрального каналу, через фазоінверторний порт, налаштований на 65 Гц. Шостий підсилювач можна використовувати для живлення додаткового зовнішнього двохдрайверного сабвуфера — він інтегрується зі звуковою панеллю в дизайні Soundbase і створює ще більш вражаючі баси, що ідеально підходять для звукового супроводу фільмів і великих оркестрових творів. Просунутий DSP оптимізує просторові параметри прослуховування по фазам і затримкам, створюючи звучання у форматі 5.1. І навіть якщо ви не перебуваєте в атмосфері кіноперегляду, система також може функціонувати в якості прямого музичного програвача через вхід AUX та з можливістю підключення по Bluetooth aptX.

 ЄВРОПЕЙСЬКА ЗВУКОВА ПЛАТФОРМА 2014–2015 LG LAB540

Мало того, що LG LAB540 — надтонка акустична система компанії LG, це також повна система домашнього кінотеатру 4.1, до складу якої входить 3D-сумісний Blu-Ray плеєр з функцією Smart TV для відтворення відео і аудіо. Це ідеальне поєднання чотирьох спікерів (40 Вт на канал) в його основному блоці, до якого для відтворення глибоких, багатих басів приєднується бездротовий 160 Вт сабвуфер. Для зовнішніх сполучень використовуються HDMI-порт та оптичний аудіовхід, в той час як мережеві і мобільні пристрої можливо використовувати за допомогою DLNA, Wi-Fi, Wi-Fi Direct і Bluetooth. Аналогові джерела також можуть бути підключені через 3,5-мм гніздо, а зовнішня пам’ять та інші мобільні пристрої підтримуються через порт USB. Відтворення аудіо поширюється на такі популярні формати, як AAC, FLAC і DTS-HD Master Audio, доступне зручне управління за допомогою спеціального додатку компанії LG, прослуховування навушників покращено функцією Private Sound. Отже, LAB540 є чудовим рішенням «все-в-одному».

 ЄВРОПЕЙСЬКИЙ BLU-RAY ПЛЕЄР 2014–2015 Panasonic DMP-BDT700

Передовий Blu-Ray плеєр від Panasonic, DMP-BDT700, зосереджується на забезпеченні найвищої якості відео і аудіо в складі домашнього кінотеатру. Покращений чіпсет UniPhier обробляє аудіо- та відеосигнали окремо, при чому відеотракт може бути вимкнений повністю. В підсумку аудіофільский звук виводиться через 7.1-канальні дискретні аналогові виходи з 192 кГц/32 біт ЦАП або через цифрові виходи. Зображення та звук можна корегувати за допомогою поглиблених параметрів налаштування — у тому числі кольорових і гамма-установок в простому у використанні інтерфейсі. Full HD Blu-Ray образи демонструють вражаючу деталізацію, і DMP-BDT700 може масштабувати їх до THX-сертифікованого 4K. До додаткових можливостей цього елегантно спроектованого програвача можна віднести відтворення мультимедіа з зовнішніх USB, SD-карти і домашньої мережі (з підтримкою hi-res FLAC і WAV файлів), а також доступ до багатого вмісту платформи Panasonic Viera Connect. Загалом — це сучасний, далекоглядний плеєр.

 ЄВРОПЕЙСЬКЕ РІШЕННЯ В ГАЛУЗІ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2014–2015 Philips Fidelio E5

Зі своїми з’ємними бездротовими спікерами Philips Fidelio E5 робить крок вперед після традиційних рішень домашнього кінотеатру, пропонуючи споживачам можливість вибору між звичайним стерео і об’ємним 4.1-канальним звуком — для цього досить усього лише зняти два тилових спікера з верхньої частини стереокабінетів і належно розмістити їх в позиціях об’ємного звучання. При поверненні до формату двоканального відтворення, тилові спікери зможуть знову заряджати свої акумулятори. Наявність APTX Bluetooth Streaming, Dolby Digital та Pro‑Logic II і присутність двох входiв HDMI перетворює Fidelio E5 в універсальний домашній кінотеатр-концентратор, а якість звучання його твітерів з м’яким куполом, повнодіапазонних драйверів і окремого бездротового сабвуфера проявляється як з музикою, так і з кіно і TV‑матеріалом. У E5 гарний не тільки звук — система, крім того, просто красива.

 ЄВРОПЕЙСЬКИЙ AV РЕСИВЕР 2014–2015 Pioneer VSX-924

Ресивер домашнього кінотеатру з відмінними параметрами, Pioneer VSX-924, оснащений найсучаснішими технологіями, забезпечує прихильників HDMI 2.0 сумісністю з 4K і підтримкою бітрейту 18 Гб/с та параметрами кольору 4:4:4. Цей потужний відеопристрiй демонструє фірмове звучання Pioneer. Просунуті підсилювачі Energy Direct (7 х 105 Вт) і аудіофільська цифроаналогова схемотехніка в тому числі, складний ESS SABRE ЦАП роблять звучання багатоканальних кіносаундтрекiв багатим і детальним. Для прихильників музики VSX-924 підтримує безліч форматів файлів, навіть DSD; варіанти сполучення включають як AirPlay і Bluetooth, так і повну сумісність з DLNA 1.5. Окрім того, софт iControlAV5 для планшетних комп’ютерів і смартфонів (iOS і Android) спрощує роботу. Надихаючий продукт, який надає безліч висококласних розваг за дійсно доступною ціною.

 ЄВРОПЕЙСЬКИЙ HIGH-END КОМПОНЕНТ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2014–2015 Yamaha CX-A5000/MX-A5000

Флагманська AV-система з серії AVENTAGE є комбінацією попереднього та кінцевого підсилювачів з 11.2-канальним 4К-сумісним процесором. Це є зразок мистецтва, в якому поєднуються всі можливості, які хотілося б мати прихильникам сучасних серйозних домашній кінотеатрів, і на додаток — 11 х 150 Вт підсилювач потужності. Система складається з двох компонентних блоків, кожен з яких працює у власному жорсткому антивібраційному корпусі, зi сполученням через балансні XLR або «тюльпани». У тандемі вони здатні оживити навіть найнуднiшi за звучанням гучномовцi. Параметричний еквалайзер CX-A5000 надає можливість чудової просторової корекції, що передбачає широке управління басом по всіх одинадцяти каналах окремо, відповідно до власних побажань. Між тим, MX-A5000 використовує свої дискретні підсилювачі для досягнення надзвичайних рівнів потужності. В цілому, пара Yamaha CX‑A5000/MX-A5000 робить чудовий вибір для висококласного домашнього кінотеатру.

Автор публикации

не в сети 22 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий