EISA

EISA AWARDS 2017-2018

EISA: от европейской до международной

Асоціація EISA (European Imaging and Sound Association) заснована в 1982 році. Нап очаток 2017 року в її лавах існують експертні групи: «Фото», «Відео», Hi-Fi, «Аудіо для домашнього театру», «Дисплеї та відео для домашнього театру», «Автомобільна електроніка» і  «Мобільніпристрої», членами яких є головні редактори 53 спеціалізованих журналів з 25 країн Європи. Україна представлена в цій шанованій організації двома виданнями: в експертній групі «Автомобільна електроніка» з 2007 року — журналом FOR’Z, в експертній групі «Аудіо для домашнього театру» з 2014 року — журналом StereoVideo & Multimedia.

Щорічно члени експертних груп готують пропозиції для нагородження кращих моделей профільних продуктів. Процес висування кандидатів точиться майже до середини червня, а фіналом остаточного вибору є щорічна Асамблея Асоціації, що проходить наприкінці червня в одному з міст Європи. Щороку 15 серпня підсумки конкурсу оприлюднюються на сайтах Асоціації www.eisa.eu та видань — членів Асоціації, а також в перших після цієї дати друкованих випусках журналів — членів Асоціації.

Церемонія вручення нагород EISA Award відбувається в урочистій обстановці в одному з фешенебельних готелів в Берліні і в часі співпадає з проведенням щорічної міжнародної виставки споживчої електроніки IFA. На цю високого рангу подію, окрім членів EISA, запрошуються представники індустрії, що вибороли нагороди. Перемоги виробників таким чином сприймаються світом як визнання їх досягнень, що в свою чергу сприяє підвищенню рейтингу та зростанню виробництва.

Мы с гордостью публикуем список номинантов награждения EISA Awards 2017-2018 года, соответствующих тематике двух изданий, которые объединены под нашей общей обложкой. Редакция Stereo, Video & Multimedia считает честью свое участие в работе этой организации. И не только потому, что это – получившая уважение европейская (а с этого года и международная) структура.

Важно то, что в области домашней потребительской электроники сформировалось реальное экспертное сообщество, которое в состоянии давать свои оценки новым технологиям, трендам, модельным рядам и отдельным изделиям. Ведь потребительская электроника становится сложнее год от года. Это – серьезный вызов специалистам, которые работают в этой области, и совершенно понятно, что для потребителей вопрос правильного выбора, в свою очередь, стремительно усложняется. EISA отчасти решает эту проблему, устанавливая четкие ориентиры. EISA – это кропотливая работа более чем полусотни авторитетных изданий, которые один раз в году объявляют очередной ряд лучших продуктов.

Очевидно, что интерес к EISA растет. О том, как формировались принципы ее деятельности, как выстраивалась структура, стоит рассказать подробней – ведь это сейчас в работе EISA все выверено и логично. Но формировалась вся эта система далеко не в одночасье.

Считается, что EISA была основана в 1982 году, когда главные редакторы пяти европейских фотожурналов собрались, чтобы впервые выбрать «Камеру года». Отмечу, что и по сей день направление FOTO в EISA – одно из самых представительных и влиятельных. Это логично. Именно фотографы, пожалуй, одни из наиболее сплоченных и коммуникативных специалистов в силу специфики своей деятельности. Спустя семь лет фотографы сформулировали принципы и провозгласили создание ассоциации EISA – European Imaging and Sound Association. К тому моменту к группе присоединились еще десять фотожурналов.

Позже к ассоциации стали присоединяться журналы других направлений, образовавшие впоследствии новые группы «Видео» и «Аудио» с соответствующими им жюри. Учитывая развитие многоканальных аудиосистем, было основано еще одно – «Аудио для домашнего кинотеатра». В этой группе работает и наше издание. А в 2002 году несколько журналов, освещавших мобильную электронику, объединившись с другими, ранее входившими в ассоциацию ECAP, составили жюри «Автомобильная электроника», членом которого в 2007 году стал журнал  FOR’Z.

В 2005 году EISA впервые представила «Зеленые награды», присуждаемые наиболее экологичным продуктам, в сотрудничестве с Институтом науки и технологии в Тронхейме (Норвегия), Университетом ООН в Бонне (Германия), факультетом промышленного дизайна и проектирования Технического университета в Делфте (Нидерланды) и компанией Sims Recycling Solutions (Эйндховен, Нидерланды).

В 2007 году существовавшее к тому времени жюри «Многофункциональные устройства» было преобразовано в жюри «Мобильные устройства», отражая тот факт, что все больше продуктов одновременно принадлежит к категориям аудио, видео или фото, оставаясь при этом портативными или мобильными.

В 2013 году тематические жюри EISA были преобразованы в экспертные группы. В составе организации к этому времени – более пятидесяти экспертных журналов из более чем двадцати пяти стран мира.

На сегодняшний день EISA – крупнейшее экспертное редакционное содружество в мире потребительской электроники. На последней конференции в организацию были приняты журналы из Австралии (Australian Hi-Fi, Australian InCar, Sound + Image) и США – вступительная презентации впервые проводились в режиме телемостов. Таким образом, EISA перешагнула европейские рамки, превратившись в представительную международную структуру. Этому способствует и развивающееся сотрудничество EISA с крупнейшими профильными выставками не только Старого и Нового света, но и Азиатско-Тихоокеанского региона.

Встреча экспертных групп EISA для выбора победителей текущего года в этот раз состоялась в хорватском городе Сплит. Внимательные читатели могли увидеть информацию об этом в предыдущем номере. Отмечу, что это – ответственное событие, и, кроме выступлений, обсуждений, голосований по выбору новых победителей, кроме текущих организационных вопросов, приема новых членов и прочего, нам потребовалось, как всегда, сформулировать тексты, характеризующие каждую модель из списка EISA Awards. Эти описания переведены на все европейские языки и призваны помочь потребителям разобраться в сути любой модели.

И в день выхода номера, содержащего эти строки, происходит главное событие – EISA Gala – вручение призов победителям EISA Awards. Это торжественное событие, уже традиционно, приурочено к ежегодной Берлинской выставке IFA – но это история, которая появится в следующем номере. А пока перед вами – победители EISA Awards 2017-2018.

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/АУДІО»

EISA АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Focal Sib Evo

home theatre eisa 2017-2018 Focal Sib Evo

Якщо ви донедавна вважали, що серія Sib & Cub Focal була законодавцем компактного стилю, то Sib Evo повністю змінить вашу уяву про це новим виміром можливостей. Компактний комплект спікерів оновленого дизайну в купі з Dolby Atmos та DTS:X 3D-аудіо із спрямованими догори гучномовцями, звук від яких дійсно оточує слухача навіть зверху, впевнено залишає свого попередника позаду. Чіткий, активний сабвуферний бас в поєднанні з насиченою серединою та деталізованими високими частотами здивує будь-кого – невже такий потужний саунд можливо отримати з таких крихітних об’єктів!? Це чудове доповнення модельного ряду Focal.

Компактна акустична система надасть вашому кінотеатру об’ємне звучання.

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Yamaha RX-V483

eisa 2017-2018 Yamaha RX-V483

Не вводьте себе в оману доступною ціною цього AV-ресивера – функцій в ньому більше ніж достатньо. Вражаючий 5.1-канальний об’ємний звук з підтримкою Dolby TrueHD і DTS-HD Master Audio поєднується з підтримкою 4K (включно з Dolby Vision і HDR 10) та масштабуванням від SD-відео до HD та Ultra HD через HDMI. Bluetooth забезпечує бездротове з’єднання в той час, як за допомогою простої у використанні технології MusicCast від Yamaha ресивер перетворюється на центральний вузол системи мультирум. Завдяки вдалій інженерній конструкції та звуковим ефектам Cinema DSP 3D, RX-V483 привнесе до вашого кінотеатру багато цікавого і несподіваного та вразить своєю всеосяжністю.

Ресивер з дійсно неперевершеним саундом для домашнього кінотеатру 5.1 з мультирум-можливостями і MusicCast за неочікувано доступною ціною.

EISA САУНДБАР 2017-2018

LG SJ9 / LG SJC9A (США)

SOUNDBAR EISA 2017-2018 LG SJ9

Рідко можна знайти саундбар, який поєднує в собі елегантний дизайн з вражаючими кінотеатральними можливостями, але саме цього досягла компанія LG у флагманській моделі SJ9 з Dolby Atmos. Найвищий ступінь вражень від Atmos можна отримати через два спрямованих догори драйвера у верхній частині корпусу, поєднаних з широким, всеосяжним звуковим полем від решти драйверів та глибоким басом від бездротового автономного сабвуфера. Можливе бездротове підключення через Wi-Fi і Bluetooth та через HDMI з підтримкою 4K/HDR. Для шанувальників музики є додаток MusicFlow від LG і вбудована в саундбар технологія Chromecast для стримінгу і мультируму, а 192 кГц/24 біт hi-res апскейлінг відтворить з високою точністю кожну деталь з ваших мелодій.

Зразок тонкого й елегантного промислового дизайну, що звучить так само добре, як і виглядає.

EISA ЗВУКОВА ПЛАТФОРМА 2017-2018

Sonos PLAYBASE

TV AUDIO UPGRADE EISA 2017-2018 Sonos PLAYBASE

І знову Sonos дотримався головних принципів у створенні своїх продуктів, який вивів його мультирумні системи на вершину успіху. Елегантний, вишуканий дизайн поєднується з цікавими можливостями, які забезпечуються трьома твітерами, шістьма середньо-низкочастотними динаміками і вбудованим сабвуфером для того, щоб плаский та невиразний звук телевізора залишився в минулому. Проста операція plug-and-play означає, що навіть новачки AV зможуть задіяти PLAYBASE протягом декількох хвилин, а наявність Wi-Fi і Ethernet плюс чудовий додаток Sonos забезпечать доступ до світу потокових музичних сервісів.

Елегантність легко поєднується з простотою використання тих можливостей, які вдихнуть нове життя в ваш телевізор.

EISA HIGH-END КОМПОНЕНТ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Серія DALI PHANTOM S

eisa 2017-2018 DALI PHANTOM S Series

Фантом – це справжній привид! Високоякісна інсталяційна система DALI ідеально підходить для ентузіастів домашнього кінотеатру, оскільки передбачає таке розташування, коли динаміки чутні, але не помітні. Компанія вклала свої ноу-хау в серію окремих моделей з метою якнайкраще відтворити вражаючу та деталізовану звукову сцену, як роблять це звичайні гучномовці. Завдяки своїм чотирьом драйверам, модулю гібридного твітера та двом додатковим пасивним радіаторам для розширеного басу, PHANTOM S-280 очолює серію, а разом з молодшими, S-180 і S-80, робить звукову сцену в кінотеатрі просто фантастичною. Краще почути, щоб повірити в це!

Звук буквально огорне глядача своєю реальністю, створюючи ілюзію об’єму без гучномовців.

EISA РІШЕННЯ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Denon HEOS AVR

eisa 2017-2018 Denon HEOS AVR

Завдяки своєму HEOS AVR, Denon виводить традиційний домашній кінотеатр на значно вищий рівень – в бездротове, мультирумне покоління, дозволяючи використовувати акустику HEOS для тилових каналів і сабвуфера без кабелів. Додайте лаконічну передню панель і тонке шасі, а також розширену комутацію для джерел Ultra HD, і ви отримаєте ресивер, який стане окрасою будь-якої сучасної вітальні. Потужне п’ятиканальне підсилення класу D вдихне життя в композиції Dolby TrueHD і DTS-HD Master Audio. HEOS AVR відмінно впорається з передачею аудіосигналу hi-res у форматі DSD128 через бездротову мережу або USB. Інтеграція в розширений комплект HEOS з надійними налаштуваннями і легкою експлуатацією надає додаткові переваги.

Відімкніть більшість ваших кабелів і насолоджуйтеся магією бездротового багатоканального об’ємного звуку мультирум.

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ EISA 2017-2018

SVS PB16-Ultra

HOME THEATRE SUBWOOFER eisa 2017-2018 SVS PB16-Ultra

Щоб підсумувати все, на що здатний цей вражаючий сабвуфер, потрібно всього два слова: розмір і потужність. Масивний кабінет з трьома потужними фазоінверторами, відповідним йому 16-дюймовим динаміком і підсилювачем класу D потужністю 1,5 кВт навряд чи дозволять віднести цей сабвуфер до категорії сором’язливих. Разом з тим, саундтреки або музика в поєднанні з вишуканими та контрольованими низькими частотами щільно заповнять будь-яке приміщення. У нагоді стане не тільки вбудований параметричний еквалайзер, а й програмний додаток до смартфона, за допомогою яких налаштування відбуватиметься легко та необтяжливо. І хоча на перший поглад PB16-Ultra виглядає вельми привабливо, це – прихована зброя та справжній безкомпромісний сабвуфер, який доповнить кращі домашні кінотеатри.

Величезний кабінет поєднується з масивним динаміком для насправді дивовижного басу.

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ВІДЕО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA УНІВЕРСАЛЬНИЙ ULTRA HD BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2017-2018

OPPO UDP-203

blu-ray player eisa 2017-2018 OPPO UDP-203

Свого часу перший від OPPO програвач дисків BDP-103D був вартий очікувань, але наступна модель UDP-203 додала йому універсальності завдяки підтримці сучасних форматів Ultra HD Blu-ray і HDR і вивела продукт на недосяжний рівень. Якість зображення (в тому числі Dolby Vision) – незрівнянна, користовачу доступний контроль над бітрейтом, колористикою та конвертором HDR-to-SDR. Коли мова заходить про звук, UDP-203 пропонує свої зарекомендовані раніше SACD/DVD-Audio можливості з мережевою сумісністю файлам hi-res, багатоканальні аналогові виходи та 32-розрядний ЦАП AKM. Отож, музичні колекції перебуватимуть в надійних руках – цей плеєр надасть їм чистого, чіткого й точного звучання. Найсучасніші технології, прості налаштування роблять пристрій ще привабливішим. Чудовий дебют в 4K!

EISA КРАЩА ПОКУПКА ULTRA HD BLU-RAY ПРОГРАВАЧІВ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

eisa 2017-2018 Panasonic DMP-UB300 UB400 Series

Випуском нових недорогих моделей DMP-UB300 та UB400 Panasonic спростив доступ до Ultra HD Blu-ray. Ці компактні програвачі будуть бажаними в будь-якому комплекті та як і раніше здатні відтворювати якісне відео. Вбудований процесор Panasonic 4K High Precision Chroma використовується для точного налаштування зображень, надавши користувачам можливість збалансувати його характеристики у відповідності до їх 4K-телевізорів. Обидва медіаплеєра також можуть бути і мережевими, здатні відтворювати музику у форматі hi-res (включно DSD і 192 кГц/24 біт FLAC), а також відео за запитом через портал додатків. Це – відмінний вибор для тих, хто шукає доступне оновлення Ultra HD.

Нагороди EISA AWARDS 2017-2018

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA БЕЗДРОТОВА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2017-2018

KEF LS50 Wireless

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА З КРАЩИМ СПІВВІДНОШЕННЯМ ЦІНА/ЯКІСТЬ 2017-2018

DALI SPECTOR 6

EISA ПОЛИЧНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2017-2018

Dynaudio Contour 20

EISA СТАЦІОНАРНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2017-2018

Q Acoustics Concept 500

EISA НАВУШНИКИ 2017-2018

Denon AH-D7200

EISA ЦАП/ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2017-2018

Pro-Ject Pre Box S2 Digital

EISA ВІНІЛОВИЙ ПРОГРАВАЧ З КРАЩИМ СПІВВІДНОШЕННЯМ ЦІНА/ЯКІСТЬ 2017-2018

Pro-Ject Essential III Flexi-Range

EISA HIGH-END ВІНІЛОВИЙ ПРОГРАВАЧ 2017-2018

ELAC Miracord 90

EISA ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2017-2018

Hegel Röst

EISA ПІДСИЛЮВАЧ З КРАЩИМ СПІВВІДНОШЕННЯМ ЦІНА/ЯКІСТЬ 2017-2018

NAD C 338

EISA HIGH-END СТЕРЕОСИСТЕМА 2017-2018

Marantz SA-10 & PM-10

EISA HI-FI ІННОВАЦІЯ 2017-2018

Devialet Gold Phantom

EISA МУЛЬТИРУМНИЙ МЕРЕЖЕВИЙ ПРОГРАВАЧ 2017-2018

Yamaha WXC-50

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA ПОРТАТИВНИЙ ЦАП/ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2017-2018

RHA Dacamp L1

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/АУДІО»

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Focal Sib Evo

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Yamaha RX-V483

EISA САУНДБАР 2017-2018

LG SJ9

LG SJC9A (США)

EISA ТВ АУДІО АПГРЕЙД 2017-2018

SONOS PLAYBASE

EISA HIGH-END ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

DALI PHANTOM S Series

EISA РІШЕННЯ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Denon HEOS AVR

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

SVS PB16-Ultra

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/ВІДЕО»

EISA УНІВЕРСАЛЬНИЙ ULTRA HD BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2017-2018

OPPO UDP-203

EISA КРАЩА ПОКУПКА ULTRA HD BLU-RAY ПРОГРАВАЧІВ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/ВІДЕО»

EISA ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Sony KD-65ZD9

EISA LCD ТЕЛЕВІЗОР 2017-2018

LG 55SJ850V (ЄС)

LG 55SJ8509 (ЄС)

LG 55SJ8500 (США)

LG 55SJ850T (Австралія)

EISA SMART ТЕЛЕВІЗОР 2017-2018

Samsung QE55Q7F

EISA OLED ТЕЛЕВІЗОР 2017-2018

LG OLED65E7

LG OLED65E7V (ЄС)

LG OLED65E7P (США)

LG OLED65E7T (Австралія)

EISA КРАЩА ПОКУПКА ТЕЛЕВІЗОРА 2017-2018

TCL U55C7006

EISA КРАЩА ПОКУПКА OLED ТЕЛЕВІЗОРА 2017-2018

Philips 55POS9002

EISA ПРОЕКТОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2017-2018

Epson EH-TW9300W

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/АУДІО»

EISA УНІВЕРСАЛЬНИЙ ULTRA HD BLU-RAY ПРОГРАВАЧ 2017-2018

OPPO UDP-203

EISA КРАЩА ПОКУПКА ULTRA HD BLU-RAY ПРОГРАВАЧІВ 2017-2018

Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ФОТО»

EISA АМАТОРСЬКА ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2017-2018

Canon EOS 77D

EISA НАПІВПРОФЕСІЙНА ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2017-2018

Nikon D7500

EISA ПРОФЕСІЙНА ЦИФРОВА ДЗЕРКАЛЬНА КАМЕРА 2017-2018

Canon EOS 5D Mark IV

EISA АМАТОРСЬКА КОМПАКТНА СИСТЕМНА КАМЕРА 2017-2018

Fujifilm X-T20

EISA НАПІВПРОФЕСІЙНА КОМПАКТНА СИСТЕМНА КАМЕРА 2017-2018

Sony α6500

EISA КАМЕРА 2017-2018

Sony α9

EISA КОМПАКТНА КАМЕРА 2017-2018

Sony RX100 V

EISA SUPERZOOM КАМЕРА 2017-2018

Sony RX10 III

EISA ФОТОIДЕОКАМЕРА 2017-2018

Panasonic Lumix DC-GH5

EISA КАМЕРА З МИТТЄВИМ ДРУКОМ 2017-2018

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

EISA ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2017-2018

SIGMA 135 мм F1.8 DG HSM | Art

EISA ZOOM-ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2017-2018

Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD G2

EISA ПРОФЕСIЙНИЙ ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ЦИФРОВИХ ДЗЕРКАЛЬНИХ КАМЕР 2017-2018

Canon EF 16-35mm F2.8L III USM

EISA ОБ’ЄКТИВ КОМПАКТНОЇ СИСТЕМНОЇ КАМЕРИ 2017-2018

Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

EISA ОБ’ЄКТИВ ПРОФЕСІОНАЛЬНОЇ КОМПАКТНОЇ СИСТЕМНОЇ КАМЕРИ 2017-2018

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

EISA ZOOM-ОБ‘ЄКТИВ КОМПАКТНОЇ СИСТЕМНОЇ КАМЕРИ 2017-2018

Olympus M. ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm F4.0 IS PRO

EISA ФОТОІННОВАЦІЯ 2017-2018

рр. Tamron 18-400 мм F3.5-6.3 Di II VC HLD

EISA ФОТОДІСПЛЕЙ 2017-2018

EIZO ColorEdge CG2730

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA КАМЕРА СМАРТФОНА 2017-2018

Huawei P10

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA КРАЩИЙ СМАРТФОН 2017-2018

Samsung Galaxy S8/S8+

EISA АМАТОРСЬКИЙ СМАРТФОН 2017-2018

Honor 8 Pro

EISA КРАЩА ПОКУПКА СМАРТФОНА 2017-2018

NOA Element H10le

EISA МОБІЛЬНІ НАВУШНИКИ 2017-2018

JBL Everest Elite 750NC

EISA МОБІЛЬНА АКУСТИКА 2017-2018

JBL Boombox

EISA БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ-ВКЛАДКИ 2017-2018

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless

EISA SMART ГОДИННИК 2017-2018

Huawei Watch 2

EISA МОБІЛЬНИЙ АУДІОПЛЕЄР 2017-2018

FiiO X5 3rd gen

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ «ФОТО»

EISA КАМЕРА СМАРТФОНА 2017-2018

Huawei P10

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA ПОРТАТИВНИЙ ЦАП/ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2017-2018

RHA Dacamp L1

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2017-2018

KENWOOD DMX7017DABS

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HD ПРОГРАВАЧ 2017-2018

Clarion NX807E

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ СМАРТ АПГРЕЙД 2017-2018

Mosconi GLADEN RC-CAN

EISA АВТОМОБIЛЬНИЙ САБВУФЕР 2017-2018

GLADEN PRO 10

EISA АВТОМОБIЛЬНИЙ АКТИВНИЙ САБВУФЕР 2017-2018

Pioneer TS-WX70DA

EISA АВТОМОБIЛЬНИЙ ПРОЦЕСОР 2017-2018

Helix DSP.2

EISA АВТОМОБIЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2017-2018

Mosconi GLADEN PRO 5|30

EISA АВТОМОБIЛЬНИЙ ЗАСІБ IНТЕГРАЦIЇ 2017-2018

Hertz H8 DSP

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИКА 2017-2018

Vibe Audio CVEN62C-V4

Автор публикации

не в сети 22 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий