EISA

EISA AWARDS 2020-2021

EISA 2020

EISA Awards 2020-2021 on-line

 

Той, хто уважно слідкує за перебігом подій у світі побутової електроніки, а ще й читає наше видання, за що низький уклін, помітить, що замість традиційного групового та цьогорічного фото ми розмістили колаж фотографій — традиційних групових минулорічних…

 

Рідко так буває, що якась подія чіпляє все людство без винятку. З огляду на історію це — світові війни та епідемії, хоча ні чума, ні решта катаклізмів не мала такого глобального характеру, як цьогорічна пандемія коронавірусу, що так чи інакше відгукнулася в кожній оселі, вплинула на економіки та політику.

 

Менш з тим, ця криза стала певним поштовхом для зміни правил, законів, поглядів та життя в цілому в кожному куточку планети.

EISA не стала виключенням. Щороку в травні Королівство Бельгії було місцем першого офіційного раунду пошуку потенційних переможців — шукачів нагород EISA Award. В Брюсселі чи Антверпені відбувалося перше знайомство з найкращими продуктами, яких презентували виробники. Після обговорення побаченого та почутого члени Асоціації роз’їзджалися та виконували домашні завдання через власний пошук кандидатів. Таким чином накопичувалася база даних. Остаточне рішення — затвердження переліку, або переведення кандидатів у ранг переможців, приймалося в одній з Європейських країн наприкінці червня. І заключний акорд — урочисте нагородження переможців. Ця подія завжди відзначалася у Берліні під час всесвітньо відомої виставки споживчої електроніки IFA — кінець серпня, або початок вересня.

 

Що зазнало змін? Ні Бельгії, ні Німеччини або іншої країни Європи в цьому році не було. Натомість з’явилися відеоконференції, що замінили собою виснажливі переїзди, чекання в аеропортах у разі непогоди, наради, конференції та з’їзди. Кожна експертна група збиралася за покликом її керівника через SkyPe стільки разів, скільки того вимагала ситуація. І коли врешті-решт перелік переможців було затверджено, почалася ще одна не менш важлива та серйозна справа — написання цитат.

 

Цитатами є ті тексти, які ви маєте ймовірність читати після загального переліку щасливчиків. Тобто, це коротка, наскільки можливо в техніці, літературна анотація на кожного переможця EISA Awards з так званим LOGO — повною назвою та переліком інновацій, переваг та можливостей в художньо-дизайнерському оформленні. Весь цей витвір мистецтва ми називаємо Citations, що є предметом гордості та авторського права EISA.

 

Кожен журнал, що входить до складу EISA, має надрукувати повний перелік та Citations відповідної групи, або груп, до складу яких видання належить (ми, наприклад, до «Мультимедіа в авто» та «Аудіо для домашнього кінотеатру»).

 

За чим варто жалкувати — за Gala церемонією вручення нагород. Це урочиста та зворушлива подія, що відбувається у престижних конференц-залах відомих готелів світового рівня, як от Adlon Kempinski Berlin, і нагадує собою щорічне вручення премій кіноакадемії Oskar — сцена, смокінги, вечірні сукні, червоні доріжки, квіти, зірки шоу-бізнесу та видатні конструктори, інженери, керівники компаній — представники індустрії побутової електроніки.

 

Якщо ви читаєте цей текст, значить, все вже позаду — знято ембарго на розповсюдження інформації (до 15 серпня), вийшли в друк журнали з останніми новинами про вибір EISA, застрокотіли тисячі веб-ресурсів, копіюючи новини про нагороджених по всьому світу. Гордість, піднесення, подія світового значення…

Як би там не сталося, але EISA витримала цей виклик долі з честю, згуртувалася та виконала всі процедури, покладені на неї Статутом, хоча і в своєрідний спосіб. Як на мене, це стане кроком до оновлення, рухом вперед, когнітивними змінами, що їх вимагає розвиток суспільства та технологій зокрема.

 

Ми ж вітаємо усіх переможців — виробників, дистриб’юторів, дилерів, продавців, консультантів роздрібних мереж та щасливих власників техніки, яка залишиться яскравою сторінкою та прикрасою оселі і життя на довгі роки!

 

Асоціація EISA (European Imaging and Sound Association) заснована в 1982 році. На початок 2020 року в її лавах існують експертні групи: «Фото», «Відео», Hi-Fi, «Аудіо для домашнього кінотеатру», «Відео та дисплеї для домашнього кінотеатру», «Мультимедіа в авто» і «Мобільні пристрої», членами яких є головні редактори 53 спеціалізованих журналів з 25 країн. Україна представлена в цій шанованій організації виданням StereoVideo & Multimedia: в експертних групах «Мультимедіа в авто» з 2007 року та  «Аудіо для домашнього кінотеатру» — з 2014 року.

 

Щорічно члени експертних груп готують пропозиції для нагородження кращих моделей профільних продуктів. Процес висування кандидатів точиться майже до середини червня, а фіналом остаточного вибору є щорічна Асамблея Асоціації, що проходить наприкінці червня в одному з міст Європи. Щороку 15 серпня підсумки конкурсу оприлюднюються на сайтах Асоціації www.eisa.eu та видань — членів Асоціації, а також в перших після цієї дати друкованих виданнях журналів — членів Асоціації.

 

Церемонія вручення нагород EISA Awards відбувається в урочистій обстановці в одному з фешенебельних готелів в Берліні і в часі співпадає з проведенням щорічної міжнародної виставки споживчої електроніки IFA.

На цю високого рангу подію, окрім членів EISA, запрошуються представники індустрії, що вибороли нагороди. Перемоги виробників таким чином сприймаються світом як визнання їх досягнень, що у свою чергу сприяє підвищенню рейтингу, зростанню виробництва та зростанню продаж у всьому світі.

 

Рішенням Асамблеї від 26–30 червня 2018 року EISA залишила офіційну абревіатуру своєї назви, але змінила її трактування. Наразі EISA — це Expert Imaging and Sound Association, що пояснюється глобалізацією організації. За останні роки до неї долучилися представники від Сполучених Штатів, Австралії, Індії, Канади, Китаю, Японії — натомість Асоціація перестає бути виключно європейською, набуваючи статус всесвітньої. Врешті, станом на серпень 2020 року — це 62 спеціалізованих видання з 29 країн світу.

 

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР/АУДІО»

https://www.eisa.eu/awards/home-theatre-audio/

 

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020‑2021

SVS SB-2000 Pro

SVS SB-2000 Pro

SVS SB-2000 Pro

В своєму новому компактному сабвуфері компанія SVS запозичила інноваційні розробки у своїх більш коштовних моделей. Традиційний 12-дюймовий басовий драйвер, підсилювач «Sledge DSP» потужністю 500 Вт, параметричний еквалайзер з системою контролю через додатки SVS вдало поєднуються в SB-2000 Pro і створюють високий рівень продуктивності за доступною ціною. Сабвуфер в маленькому герметичному корпусі дивує своїми здібностями — це ювелірний виконавець, який розкриває як найдрібніші нюанси, так і масштабні звукові сцени з драматичним і глибоким, але водночас швидким і керованим басом.

 

EISA СМАРТ САУНДБАР 2020‑2021

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Citation MultiBeam 700 відрізняється від багатьох інших саундбарів завдяки вдалому поєднанню сучасного дизайну, дружніх функцій і майстерним відтворенням звуку. Інтеграція Google Assistant підтримує голосову взаємодію з усіма перевагами традиційної акустики, а сім динаміків Harman Kardon та новітній DSP ґарантують вишукане просторове звучання. Вишенька на торті — повнокольоровий інтерфейс сенсорного екрану, що робить налаштування еквалайзера та вибір джерел надзвичайно легким та приємним, а також відображає обкладинки альбомів з потоків Chromecast. Це саундбар, який уособлює собою як стиль, так і зміст.

 

АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020‑2021

Arendal Sound 1961 Series

Arendal Sound 1961 Series

Arendal Sound 1961 Series

Нова бюджетна серія від Arendal Sound застостовує технологію своєї флагманської серії 1723 з додаванням деяких власних секретів, як от стельова акустика та нова платформа підсилювача Avalanche IQ з параметричним еквалайзером на власних герметичних сабвуферах. Завдяки цій серії інсталятори отримують додаткові можливості для побудови більш сучасної трьохвимірної моделі домашніх кінотеатрів «TriAxial», однаково придатної для фільмів та музики різних жанрів. Серія має стильний вигляд, а також висококласні комплектуючі. Це акустика, якість якої перевершує її ціну.

 

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020‑2021

Emotiva XPA Gen3

Emotiva XPA Gen3

Emotiva XPA Gen3

Завдяки дизайнерському підходу, що базується на модулях потужністю 300 Вт моно і 65 Вт стерео, діапазон підсилювача потужності третього покоління Emotiva може бути визначений у конфігураціях від одно- до одинадцятиканального, які використовують блок живлення високої надійності та топологію підсилювача класу H. Ця гнучкість свідчить про розуміння компанією цінності широких можливостей і співвідношення ціна/якість, що повністю реалізовані в цьому продукті. Продуктивність підсилювача XPA Gen3 характеризується басовою вагою, масштабом звукової сцени та динамічним діапазоном, що робить його цілком придатним для потужних гучномовців та спеціалізованих кінотеатрів. Вираз «американський м’яз» — це саме про нього…

 

EISA ПРЕМІУМ САУНДБАР 2020‑2021

Bang & Olufsen Beosound Stage

Bang & Olufsen Beosound Stage

Bang & Olufsen Beosound Stage

Розроблений в якості партнера для телевізорів діагоналлю 55 дюймів і вище, цей саундбар є дебютом відомої компанії Bang & Olufsen. Його поява справдила очікування продукту високої якості та відповідної естетики. Кожен з одинадцяти драйверів Beosound Stage (включно з чотирма 4-дюймовими вуферами) підсилюється незалежно, і всі разом легко та невимушено справляються із сценами широкої масштабності та повного занурення. Функція Dolby Atmos в цій моделі детально відтворює навіть незначні зміни, які відбуваються з аудіооб’єктом фільму, а музичні треки демонструють широку звукову сцену. Підключіться через HDMI, Bluetooth, Apple AirPlay 2 або Chromecast і будьте готові до вражень!

 

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020‑2021

Denon AVC-X4700H

Denon AVC-X4700H

Denon AVC-X4700H

Ресивер AVC-X4700H з підтримкою 8K/60 Гц та 4K/120 Гц, з новою специфікацією HDMI (8 входів/3 вихода) ідеально підходить для сучасних джерел останнього покоління. 9 каналів підсилення з обробкою до 11.2, підтримка різноманітних форматів, додаткові можливості конструювання власної системи зробить його хітом у будь-якому домашньому кінотеатрі. За допомогою технології калібровки MultEQ XT32 Audyssey, яка автоматично підлаштує ресивер під особисті розміри приміщення, саундтреки до фільмів будуть відтворюватися з найвищим рівнем ефективності 3D-звуку та відмінною збалансованістю. Система HEOS підтримує мультирум-стрімінг, надаючи можливість програвання одного або декількох треків в різних кімнатах. Вхід для MM-фонокоректора, підтримка Bluetooth-навушників — все це забезпечує всебічну привабливість ресивера, як і конкурентна ціна.

 

EISA КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ

2020‑2021

Triangle Borea Series

Triangle Borea Series

Triangle Borea Series

Для нового модельного ряду багатоканальних акустичних систем Triangle створив корпуси із стильною та зрозумілою естетикою, не змінивши при цьому політики ціноутворення. Продуктивність роботи також не ставиться під сумнів — традиційні драйвери, шовкові купольні твітери з ефективною системою Flow, целюлозні конуси мідбасів, — все це використовується в підлогових акустичних системах BR09, BR08 і BR07, поличкових BR03, BR02 і центральному каналі BRC01, завдяки чому ці колонки працюють дуже згуртовано. Акустична серія Borea вражає рівномірною частотною характеристикою, точною звуковою сценою та музикальністю. Для тих, хто будує бюджетний домашній кінотеатр, це гарний вибір.

 

EISA САУНДБАР 2020‑2021

LG SN8YG

LG SN8YG

LG SN8YG

Випуском SN8YG компанія LG доводить, що бренд покращує якість своїх звукових панелей для домашнього кінотеатру за рахунок вдосконалення технології обробки та нових зручних для користувача функцій. 3.1.2-канальна модель з бездротовим сабвуфером і оновленим подвійним драйвером для аудіо Dolby Atmos і DTS:X — це потужний кінематографічний виконавець, вишукано-витончений і доброзичливий. Точне налаштування відтворення підтримується завдяки технології AI Sound Pro від LG, яка аналізує вхідний сигнал, та калібруванням AI Room Calibratio, тоді як технологія цифрової обробки сигналу від Meridian Audio дбайливо поводиться з фільмами та музикою. З Google Assistant та Chromecast для передачі бездротових джерел та впровадження голосового керування, а також додатковим бездротовим гучномовцем для розширення конфігурації системи домашнього кінотеатру до 5.1.2, це захоплюючі та всебічні враження від прослуховування.

 

EISA НАВУШНИКИ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020‑2021

JVC EXOFIELD XP-EXT1

JVC EXOFIELD XP-EXT1

JVC EXOFIELD XP-EXT1

XP-EXT1 від JVC — це інноваційна альтернатива акустичній системі домашнього кінотеатру, що пропонує архітектуру 7.1.4 аудіо через бездротові навушники. Здатність декодувати носії Dolby Atmos та DTS:X бітові потоки, покращити стерео-, або багатоканальне кіно чи музичний контент до 3D-звукового поля завдяки фірмовій технології EXOFIELD додає суттєвий внесок у якість домашніх розваг. У комплекті є бездротовий передавач із підключенням до 4K через HDMI, що функціонує як вузол «джерело‑телевізор» з попередньо налаштованими режимами звуку, адаптованими до різних жанрів. Через додаток JVC на смартфоні можна здійснити до чотирьох індивідуальних калібрувань, тому члени сім’ї також можуть насолоджуватися вражаючими характеристиками 40-міліметрових драйверів цих навушників. Подивіться на домашній кінотеатр по‑новому.

 

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2020‑2021

TCL TS9030 RAY•DANZ

TCL TS9030 RAY•DANZ

TCL TS9030 RAY·DANZ

Звукова панель TC9030 TCL — це поєднання безлічі приємних речей, серед яких простота, зручність використання та продуктивність. Саундбар сумісний з Dolby Atmos, 4K HDR, має мультирумну підтримку Google Home та бездротове підключення сабвуфера. Завдяки впровадженню технології акустичних лінз компанії RAY·DANZ відтворення через масив драйверів є максимально оптимізованим. В підсумку маємо широке 3.1-канальне звукове поле, що якнайкраще підходить до віталень, з окремим/додатковим центральним спікером для підкреслення/виокремлення та чіткості діалогів. Серед зручностей, окрім вже звичних USB та HDMI‑модулей, — бездротове потокове відтворення музики за допомогою Chromecast, Apple AirPlay та через Bluetooth. Це нове слово в сучасному аудіо.

 

EISA ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР HIGH-END 2020‑2021

Trinnov Altitude Platform

Trinnov Altitude Platform

Trinnov Altitude Platform

У світі домашнього кінотетру зміни технологій відбуваються дуже швидко, лише за кілька років моделі, особливо ті, які є складовими багатоканальних систем, можуть стати застарілими. Однак це аж ніяк не стосується серії Altitude від Trinnov — можливість модернізації від самого початку закладена в архітектурі їхніх 16- і 32-канальних процесорів. На так давно ці преміальні моделі отримали підтримку DTS:X Pro для кращого відтворення 3D-аудіоконтенту, а також доопрацьовану плату HDMI для розширення комутаційних можливостей і оптимізації роботи. Продуктивність також залишається найкращою у своєму класі завдяки калібруванню динаміків та керуванню низькими частотами професійного рівня. Високотехнологічна сьогодні, але розроблена з можливістю еволюціонувати згідно з вашими майбутніми потребами, платформа Altitude гідна високої похвали.

 

EISA МЕДІАПРОГРАВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020‑2021

Zappiti Pro 4K HDR

Zappiti Pro 4K HDR

Zappiti Pro 4K HDR

Флагманський медіаплеєр Zappiti призначений для власників домашнього кінотеатру з великими колекціями фільмів та музики і замінює традиційну бібліотеку дисків графічно багатим інтерфейсом, який надає миттєвий доступ до вмісту. На чудово зконструйованому шасі розміщено два слота‑корзини для накопичувачів пам’яті об’ємом до 32 ТБ на жорстких дисках, є USB-входи, а мережеві функціональні можливості дозволяють здійснювати потокову передачу з NAS-пристроїв та ПК. Медіапрогравач підтримує формати 4K HDR, Dolby Atmos та DTS:X для відтворення фільмів, а також аудіо з високою роздільною здатністю до 192 кГц/24 біт. Резервне копіювання цих AV облікових даних — це гнучкість Pro 4K HDR: від запуску мультирум 4K-системи до надання користувачам можливості налаштувати її графічний інтерфейс. Це пристрій широких можливостей.

 

 

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

https://www.eisa.eu/awards/in-car-electronics/

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2020‑2021

KENWOOD DMX9720XDS

KENWOOD DMX9720XDS

KENWOOD DMX9720XDS

Головний пристрій KENWOOD DMX9720XDS поєднує зручні для користувача функції з вишуканим дизайном та преміальним звуком. Сенсорний екран з діагоналлю 10,1 дюйма і роздільною здатністю HD має антивідблискове покриття; зручний інтерфейс легко налаштовується і слугує для розкриття широких можливостей пристрою: це і бездротова інтеграція Apple CarPlay та Android Auto, і підтримка двох смартфонів, і підключення до чотирьох відеореєстраторів для широкого куту огляду. Водночас DMX9720XDS сумісний з аудіофайлами високої роздільної здатності, зокрема FLAC та DSD, через Bluetooth 5.1 підтримує потоки LDAC та має цифрове радіомовлення DAB+. HDMI- та USB-входи обслуговують HD-відео. Це ідеальний супутник для любителів розваг під час поїздок.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2020‑2021

Helix DSP ULTRA

Helix DSP ULTRA

Helix DSP ULTRA

Флагманська модель Helix DSP ULTRA розроблена для преміальних установок. Обчислювальна потужність вражає — подвійна 64-розрядна архітектура DSP здатна до 2,4 мільярдів обчислень за секунду, в поєднанні з 32-бітними пристроями АЦП і ЦАП Asahi Kasei це забезпечує дійсно необмежені можливості. Helix DSP ULTRA обладнаний 12-канальним аналоговим входом і обробляє сигнали з аналогових і оптичних/коаксіальних входів. Розкриває потенціал пристрою повний програмний пакет, який дозволяє користувачеві налаштовувати сигнал відповідно до своїх потреб за допомогою електронного кросовера, функцій вирівнювання часу та еквалайзера, а також режимів DSP для розширення звукової сцени, покращення якості звучання та реалізації інноваційної технології обробки віртуальних каналів Helix.

 

EISA КРАЩА ПОКУПКА АВТОМОБІЛЬНИЙ ПРОЦЕСОР 2020‑2021

Ground Zero GZDSP 4-8XII

Ground Zero GZDSP 4-8XII

Ground Zero GZDSP 4-8XII

Оскільки ентузіасти намагаються покращити заводську аудіосистему автомобіля, все більшого значення набувають цифрові сигнальні процесори. Доступний універсальний процесор GZDSP 4-8XII від Ground Zero є чудовим доповненням до існуючих на ринку процесорів. Він оснащений лінійними і високорівневими входами, за обробку сигналу відповідають два аналогових процесора Sigma DSP від Analog Devices. В кожному з восьми каналів можна задіяти кросовер, 10-смуговий еквалайзер, можна керувати фазою і затримкою сигналу. Для налаштувань в реальному часі використовується зручна програма під ОС Windows. Додаткові аксесуари — провідний пульт дистанційного керування, Bluetooth‑адаптер для бездротової потокової передачі аудіо і додаток до смартфону. Цей DSP є простим в інтеграції і гнучким в налаштуваннях.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2020‑2021

MOSCONI GLADEN ATOMO 2

MOSCONI GLADEN ATOMO 2

MOSCONI GLADEN ATOMO 2

У світі автомобільного аудіо, де часто можна почути, що «розмір має значення», GLADEN ATOMO 2 від Mosconi стверджує зовсім протилежне. Стереопідсилювач класу D має потужність 100 Вт на канал на 4 Ом при вражаючій якості звучання. Він виконаний в міцному і на диво компактному алюмінієвому корпусі, і його можна встановити будь-де. Підсилювач оснащений кросовером на 80 Гц, входами високого і лінійного рівня і має функцію автоматичного включення. Вкупі з сабвуферним моноблоком ATOMO 1 і DSP ATOMO 4|6 від Mosconi це дозволяє створити компактну і водночас потужну систему.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ З ПРОЦЕСОРОМ 2020‑2021

Eton Stealth 7.1 DSP

Eton Stealth 7.1 DSP

Eton Stealth 7.1 DSP

В підсилювачі Eton Stealth 7.1 DSP ви знайдете все необхідне для перетворення заводської аудіосистеми автомобіля в складну аудіосистему високого класу. Шедевр компактного та стриманого дизайну, він оснащений восьмиканальним DSP, який в повному обсязі забезпечує налаштування динаміків і сабвуфера. Високорівневі і оптичні входи відповідають за гнучке підключення. Програмування здійснюється через софт комп’ютера, а також через додаток Eton SSP по бездротовому підключенню Wi-Fi, що дозволяє передавати аудіо високої роздільної здатності. Stealth 7.1 DSP справді вартий уваги: високоефективний підсилювач класу D обіцяє мінімальні спотворення і потужність до 180 Вт на канал в стереорежимі.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2020‑2021

ESB 8.6K3U LE

ESB 8.6K3U LE

ESB 8.6K3U LE

Італійський виробник ESB вперше розробив свій коаксиальний динамік UMA-mid/high кілька десятиліть тому і донині проявляє свою прихильність до цієї подвійної концепції, придатної як для hi-fi, так і для автомобільної аудіоіндустрії. Останньою ітерацією серії 8000 стала флагманська модель ESB 8003 UMA. В прецизійно обробленому корпусі об’єднані середньочастотний динамік з конічним дифузором діамером 3 дюйма і твітер з м’яким куполом діаметром 1,1 дюйма. Окрім елегантного дизайну, цей гучномовець пропонує відмінний звук — цьому сприяє висока перевантажувальна здатність і низькі спотворення. Додайте не менш стильний 6,5-дюймовий НЧ-динамік ESB, і ви отримаєте повноцінну систему з чудовим звучанням.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2020‑2021

Hifonics ZRX6D2

Hifonics ZRX6D2

Hifonics ZRX6D2

Всі хочуть захоплюючих, глибоких басів, але не завжди в багажнику є місце для традиційного сабвуфера з великим корпусом. Завдання полягає в тому, щоби сучасний сабвуфер був невеликим, але залишався потужним, і ZRX6D2 від Hifonics повною мірою відповідає цим вимогам. Він використовує 6,5-дюймовий динамік з композитним дифузором на основі целюлози і підвіс з великим лінійним ходом ±0,6 дюйма. Компактний литий алюмінієвий каркас містить подвійну 2-дюймову голосову котушку та здвоєний магніт. Необхідний об’єм корпусу становить лише 15 літрів, при цьому якість звучання легко перевершує набагато більші конструкції. ZRX6D2 ідеально відповідає сучасним вимогам, створюючи максимум басу при мінімальному об’ємі.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2020‑2021

KENWOOD DRV-A501W

KENWOOD DRV-A501W

KENWOOD DRV-A501W

DRV-A501W — це інтелектуальний відереєстратор, який надає власникам душевний спокій. Вбудована широкоформатна камера з роздільною здатністю Quad HD і поляризаційний фільтр забезпечують чудову якість зображення незалежно від умов освітлення. Для одночасного запису до першої камери (Full HD) можна додати другу. Записи можна миттєво переглянути на 3-дюймовому дисплеї і передати через вбудований Wi-Fi на смартфон чи планшет для обробки з інформацією GPS. Розумний режим парковки для автоматичного запуску запису використовує вбудований датчик G — коли автомобіль припаркований, будь-які зіткнення фіксуються камерою. Магнітна фіксація робить установку швидкою та зручною. Цей відеореєстратор дозволить вам впевнено керувати автомобілем.

 

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH END КОМПОНЕНТ 2020‑2021

Audison bit One HD Virtuoso

Audison bit One HD Virtuoso

Audison bit One HD Virtuoso

Якщо потрібно здійснити стрибок у якості звуку і його контролю, то нема нічого кращого, аніж Audison bit One HD Virtuoso. Цей аудіопроцесор високого класу використовує найсучасніші компоненти, зокрема операційні підсилювачі Burr-Brown SoundPlus, 192 кГц/24-бітний ЦАП Cirrus-Logic та процесори SHARC від Analog Devices, запрограмовані інженерами Audison для забезпечення виняткових можливостей налаштування та контролю звуку В кросовері і еквалайзері кожного з дев’яти каналів задіяні FIR‑фільтри. Революційна філософія інтерфейсу з OEM-системами з аналізом вхідного сигналу забезпечує преміальну продуктивність з максимально розширеними можливостями точного налаштування. Віртуоз за назвою — віртуоз по суті.

 

EISA ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ КЕМПЕРІВ 2020‑2021

Zenec Z-E3766

Zenec Z-E3766

Zenec Z-E3766

Z-E3766 від Zenec, природно, пропонує очікувані характеристики першокласного автомобільного головного пристрою, включно з інтеграцією смартфонів через Apple CarPlay та Android Auto, має здвоєний тюнер DAB+, HDMI- і USB-з’єднання для відтворення мультимедіа і великий сенсорний дисплей з діагоналлю 9 дюймів. Зауважимо, Z-E3766 адаптований для інсталяцій в кемпер, оскільки ідеально встановлюється в приладову панель Fiat Ducato та в інших подібних моделях автівок, і має можливість опрацьовувати сигнали від трьох камер. Додаткове 3D-навігаційне програмне забезпечення Zenec містить заздалегідь налаштовані профілі транспортних засобів і велику базу даних про зупинкові майданчики, тоді як двохканальне з’єднання Bluetooth дозволяє транслювати музику на акустику поза межами автомобіля. Для тих, хто постійно перебуває в дорозі, кращого рішення не існує.

 

 

EISA Tested by The Experts

Загальний перелік нагород EISA Awards 2020‑2021

 

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2020-2021

SVS Prime Pinnacle

EISA БЕЗДРОТОВА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2020-2021

System Audio legend 5 silverback

EISA НАЙКРАЩА ПОЛИЧКОВА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2020-2021

Monitor Audio Bronze 100

EISA КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2020-2021

Focal Chora 826

EISA ПІДСИЛЮВАЧ 2020-2021

Arcam SA30

EISA СМАРТ ПІДСИЛЮВАЧ 2020-2021

NAD Masters M33

EISA HIGH-END ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2020-2021

Musical Fidelity M8xi

EISA HIGH-END НОРМУЮЧИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2020-2021

Michi P5/S5

EISA ПРОГРАВАЧ ВІНІЛОВИХ ДИСКІВ 2020-2021

Thorens TD 1601

EISA КРАЩА ПОКУПКА ПРОГРАВАЧ ВІНІЛОВИХ ДИСКІВ 2020-2021

Pro-Ject T1

EISA ЦИФРОВЕ ДЖЕРЕЛО 2020-2021

Volumio Primo

EISA КРАЩА ПОКУПКА ЦАП 2020-2021

iFi Audio ZEN DAC

EISA НОРМУЮЧИЙ ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ПРОГРАВАЧІВ ВІНІЛОВИХ ДИСКІВ 2020‑2021

Primare R15

EISA АУДІОАКСЕСУАР 2020-2021

Pro-Ject VC-E

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA НАВУШНИКИ 2020-2021

DALI IO-6

EISA КРАЩИЙ МОБІЛЬНИЙ ПЛЕЄР 2020‑2021

FiiO M11 Pro

EISA ПОРТАТИВНИЙ ЦАП/ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2020-2021

AudioQuest DragonFly Cobalt

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

АКУСТИКА ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

Arendal Sound 1961 Series

EISA КРАЩА ПОКУПКА АКУСТИЧНА СИСТЕМА ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

Triangle Borea Series

EISA СМАРТ САУНДБАР 2020-2021

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

EISA ПРЕМІУМ САУНДБАР 2020-2021

Bang & Olufsen Beosound Stage

EISA РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

Denon AVC-X4700H

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

SVS SB-2000 Pro

EISA ДОМАШНІЙ КІНОТЕАТР HIGH-END 2020-2021

Trinnov Altitude Platform

EISA НАВУШНИКИ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

JVC Exofield XP-EXT1

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

Emotiva XPA Gen3

EISA САУНДБАР 2020-2021

LG SN8YG

LG DSN8YG (Німеччина, Австрія, Швейцарія та Нідерланди)

LG SN8

LG SN8Y

EISA КРАЩА ПОКУПКА САУНДБАР 2020‑2021

TCL TS9030 RAY·DANZ

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA МЕДІАПРОГРАВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

Zappiti Pro 4K HDR

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA ТЕЛЕВІЗОР 8K 2020-2021

LG 75NANO99

LG 75NANO999NA

LG 75NANO996NA

LG 75NANO99UNA

EISA КРАЩИЙ ПРЕМІУМ OLED ТЕЛЕВІЗОР 2020-2021

LG OLED65GX

LG OLED65GX6LA

LG OLED65GX9LA

LG OLED65GXPUA

EISA ТЕЛЕВІЗОР З ВЕЛИКОЮ ДІАГОНАЛЛЮ 2020-2021

Samsung QE75Q950TS

EISA КРАЩА ПОКУПКА ТЕЛЕВІЗОР 2020‑2021

TCL 65C815

TCL 65C815K (Велика Британія)

EISA ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

Philips 65OLED935

EISA КРАЩА ПОКУПКА ТЕЛЕВІЗОР OLED 2020-2021

Philips 55OLED805

EISA ПРОЄКТОР 2020-2021

Optoma CinemaX UHZ65UST

Optoma P1 (Австралія)

Optoma CinemaX P1 (Північна Америка)

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУППОЮ «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA МЕДІАПРОГРАВАЧ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ 2020-2021

Zappiti Pro 4K HDR

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «ФОТО»

EISA КАМЕРА РОКУ 2020-2021

Fujifilm X-T4

EISA КРАЩА ПОКУПКА КАМЕРА 2020‑2021

Nikon Z 50

EISA APS-C КАМЕРА 2020-2021

Canon EOS 90D

EISA ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2020‑2021

Nikon D780

EISA ВДОСКОНАЛЕНА ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2020-2021

Sony Alpha 7R IV

EISA ПРОФЕСІЙНА КАМЕРА 2020-2021

Canon EOS-1D X Mark III

EISA ФОТО/ВІДЕОКАМЕРА  2020-2021

Panasonic Lumix DC-S1H

EISA КОМПАКТНА КАМЕРА 2020-2021

Fujifilm X100 V

EISA БЛОГЕРСЬКА КАМЕРА 2020-2021

Sony ZV-1

EISA ІННОВАЦІЙНА КАМЕРА 2020-2021

Canon EOS R5

EISA ОБ’ЄКТИВ РОКУ 2020-2021

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2020-2021

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art

EISA СТАНДАРТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2020-2021

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

EISA ТЕЛЕФОТООБ’ЄКТИВ 2020-2021

Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD

EISA ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ ДЛЯ ПОДОРОЖЕЙ 2020-2021

Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD

EISA СУПЕР ТЕЛЕФОТООБ’ЄКТИВ 2020‑2021

Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

EISA ПРОФЕСІЙНИЙ ТЕЛЕФОТООБ’ЄКТИВ 2020-2021

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR

EISA ШИРОКОФОРМАТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2020-2021

Sony FE 20mm F1.8 G

EISA ПОРТРЕТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2020‑2021

Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S

EISA ОБ’ЄКТИВ ІННОВАЦІЯ 2020-2021

Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM

EISA КАМЕРА-ДРОН 2020-2021

DJI Mavic AIR 2

EISA ФОТО ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 2020-2021

Nik Collection 3 By DxO

EISA МОНІТОР 2020-2021

EIZO ColorEdge CS2740

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ»

EISA КРАЩИЙ СМАРТФОН 2020-2021

OnePlus 8 Pro

EISA ВДОСКОНАЛЕНИЙ СМАРТФОН 2020-2021

OPPO Find X2 Pro

EISA СМАРТФОН-РОЗКЛАДАЧКА 2020‑2021

Samsung Galaxy Z Flip

EISA МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СМАРТФОН 2020-2021

Sony Xperia 1 II

EISA КАМЕРА СМАРТФОНА 2020-2021

Huawei P40 Pro

EISA НАВУШНИКИ-ВКЛАДКИ 2020-2021

Sennheiser Momentum True Wireless 2

EISA НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ 2020-2021

Bowers & Wilkins PX5

EISA МОБІЛЬНИЙ ГУЧНОМОВЕЦЬ 2020‑2021

LG XBOOM GO PL7

LG XBOOM Go PL7W

EISA КРАЩИЙ СМАРТ ГОДИННИК 2020‑2021

Huawei Watch GT 2

СПІЛЬНА НАГОРОДА З ЕКСПЕРТНОЮ ГРУПОЮ HI-FI

EISA НАВУШНИКИ 2020-2021

DALI IO-6

EISA КРАЩИЙ МОБІЛЬНИЙ ПЛЕЄР 2020‑2021

FiiO M11 Pro

EISA ПОРТАТИВНИЙ ЦАП/ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2020-2021

AudioQuest DragonFly Cobalt

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «МУЛЬТИМЕДІА В АВТО»

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2020-2021

KENWOOD DMX9720XDS

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ЗВУКОВИЙ ПРОЦЕСОР 2020-2021

Helix DSP ULTRA

EISA КРАЩА ПОКУПКА АВТОМОБІЛЬНИЙ ПРОЦЕСОР 2020‑2021

Ground Zero GZDSP 4-8XII

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2020-2021

MOSCONI GLADEN ATOMO 2

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ З ПРОЦЕСОРОМ 2020-2021

Eton Stealth 7.1 DSP

EISA АВТОМОБІЛЬНА АКУСТИЧНА СИСТЕМА 2020–2021

ESB 8.6K3U LE

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2020‑2021

Hifonics ZRX6D2

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ HIGH END КОМПОНЕНТ 2020-2021

Audison bit One HD Virtuoso

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2020-2021

KENWOOD DRV-A501W

EISA ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ ДЛЯ КЕМПЕРІВ 2020-2021

Zenec Z-E3766

 

Перелік періодичних видань та web-ресурсів, що входять до складу EISA

 

  1. 12 Voltios Car Audio & Technology, Spain
  2. A3/AvtoZvuk, Russia
  3. ACS AudioCarStereo, Italy
  4. Amateur Photographer, UK
  5. AOD, Denmark
  6. Audio, Poland
  7. Audio & Cinema em Casa, Portugal
  8. Audio Accessory, Japan
  9. AUDIOreview, Italy
  10. Audiotechnique, Hong Kong
  11. Australian Hi-Fi, Australia
  12. Australian InCar, Australia
  13. AutoSound Technical Magazine, Finland
  14. AV Magazine, Italy
  15. BORZENKOV, Russia
  16. Bug, Croatia
  17. Car&HiFi, Germany
  18. Computer Totaal, Netherlands
  19. Audio, Germany
  20. Digital Video HT, Italy
  21. Focus, Netherlands
  22. Focus Numérique, France
  23. Foto-Kurier, Poland
  24. Fotografi, Norway
  25. Fotomag, Norway
  26. FotoMagazin, Germany
  27. FOTOobjektiv, Austria
  28. Fotosidan Magasin, Sweden
  29. FotoVideo, Czech
  30. FotoVideo Magazin, Hungary
  31. FWD Magazine, Belgium
  32. HDTVPolska.com, Poland
  33. Heimkino, Germany
  34. HemmaBio, Sweden
  35. Hi-Fi News, UK
  36. Hi-Files, Serbia
  37. HiComm, Bulgaria
  38. HiFi & Musik, Sweden
  39. Hifi Test TV Video, Germany
  40. Hifimaailma, Finland
  41. Home Cinema Choice, UK
  42. HVT, Netherlands
  43. Kamera-lehti, Finland
  44. Les Années Laser, France
  45. ON OFF, Spain
  46. PhotoNet, Greece
  47. Shutterbug, USA
  48. Smart Photography, India
  49. Sound & Vision, USA
  50. Sound Vision (Hxos), Greece
  51. Sound+Image, Australia
  52. SoundStage! Hi-Fi, Canada
  53. Stereo, Germany
  54. Stereo & Video, Czech
  55. Stereo, Video & Multimedia, Ukraine
  56. Stereo+, Norway
  57. Stereophile, USA
  58. Super Foto Digital, Spain
  59. Sztereó Sound&Vision, Hungary
  60. touchIT, Slovakia

Всього 29 країн з усього Світу

Автор публикации

не в сети 11 часов

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий